Pozvánka na stretnutie vedúcich družstiev.

29.07.2021 17:10

Som večný optimista a pozývam zástupcov všetkých stolnotenisových klubov z regiónu BB + BR na stretnutie k príprave zahájenia ročníka 2021/22 pre 5. a 6. ligu našej oblasti na 27. augusta o 16.00 hod. /piatok/ do Seliec /dolná krčma pri nákupnom stredisku – tá istá ako minulý rok/.

 

Podľa celkového počtu prihlásených družstiev do našich súťaží, na tomto stretnutí rozhodneme o spôsobe ich vytvorenia a i o ich obsadení.

 

Právo štartovať v 5. lige majú tieto družstvá : /tie isté ako pre ročník 2020/21.

 

Podbrezová-Dubová B

Predajná

Selce A

Podlavice C

Ľubietová A

Brezno C

Lučatín B

Medzibrod A

Kremnička

Dubová A

Podkonice B

Braväcovo

 

Opätovne navrhujem na stretnutí prejednávať nasledovné body :- vyhodnotenie minulého ročníka našich súťaží, voľba vedenia ObSTZ BB+BR, zopakovanie základných pravidiel našich súťaží, termíny zápasov a ich uskutočnenie, nahlasovanie výsledkov, rebríčky, súpisky, prestupy, pravidlá pre postup a zostúpenie, organizácia našich súťaží pre tento ročník, hodnotenie jednotlivcov pre tento ročník, rôzne.

Pre dobrú prípravu tohto ročníka našich súťaží Vás žiadam o predbežnú informáciu v termíne do 20. 8. 2021 na moju adresu – lacikad@chello.sk, obzvlášť pre družstvá kde máte jasno, že sa mení Vaše zastúpenie v našich súťažiach /väčší počet družstiev, prípadne menej družstiev/. Po konzultácii so zástupcom KSTZ a na základe požiadaviek od družstiev i podľa môjho názoru navrhujem, aby sme na stretnutí vedúcich družstiev uzavreli konečné zloženie našich súťaží pre 5. a 6. ligu – nepripustiť termín na dodatočné rozhodnutie, následne spracovať vylosovanie s tým, aby sme súťaže zahájili v polovici septembra. Všetci sa obávame možných komplikácií okolo „kovidovej situácie“ a je tu snaha jednak rešpektovať všetky obmedzenia ale na druhej strane vytvoriť si časovú rezervu na prípadné nutné prerušenia našich súťaží.

Tak ako som napísal pri rozhodnutí o ukončení ročníka 2020/21 platí, že poplatok 10 EUR na družstvo pre tento ročník 2021/22 neuhrádzajú družstvá, ktoré ho uhradili pre minulý ročník. Poplatok 10 EUR uhradia iba novo prihlásené družstvá pre tento ročník, ktoré samozrejme radi privítame medzi nami.

Účasť každého zástupcu družstva na stretnutí je veľmi dôležitá, nič nie je rozhodnuté, všetky zásadné rozhodnutia urobíme na tomto stretnutí a budú platné pre celý ročník 2021 - 22.

Žiadam vedúcich družstiev, ktorí sa zo závažných dôvodov nemôžu zúčastniť tohoto stretnutia, aby mi zavolali na mobil – 0907 157 791, kde by sme záväzne dohodli podrobnosti okolo štartu ich družstiev v tomto súťažnom ročníku.

Pozvánka.doc (13312)
Prihláška.doc (16384)
Súpiska.doc (24576)
zápis.doc (47104)

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web zdarma!Webnode