Ukončenie súťaží v 5. a 6. lige. Jarná liga.

28.01.2022 16:28

STK korešpondenčne rokovala okolo možností pokračovať v našich súťažiach. Predseda informoval, že komunikoval prakticky so všetkými našimi družstvami a má jednoznačný záver - v našich súťažiach, v podmienkach OP /očkovaný a prekonaný/, nie sme schopný regulárne pokračovať a ich dokončiť. STK prijala spoločný záver, že za daných podmienok predčasne ukončuje 5. a 6. ligu ako nedohranú, s tým že žiadne družstvo nepostupuje a ani nezostupuje, právo hrať v budúcom ročníku 5. ligy majú všetky družstvá, ktoré ju začali hrať v tomto súťažnom ročníku.

 

Ochota a túžba hrať opäť súťažné zápasy je prakticky vo všetkých našich družstvách veľká, len je tu dosť družstiev, ktoré popri záujme hrať súťaž, majú problém postaviť v družstve 4 hráčov OP. Poriadať veľké turnaje v tejto situácii nechceme, skôr sa prihovárame, aby sme jednorázovo urobili "Jarnú ligu" s 3 hráčmi v družstve - 1 štvorhra a 9 dvojhier. Predbežný záujem mi potvrdili tieto družstvá -

 

Selce 2

Magenta

Brezno

Ľubietová 1

Medzibrod 2

Podbrezová

Lučatín 2

Dubová 1

Braväcovo

Valaská

Slovenská Ľupča 1

 

Bolo by nás 14 družstiev, ktoré by, v režime OP, na jar odohrali podľa rozlosovania vzájomné zápasy /bez odvety/ - 13. kôl. Družstvá je možné vytvoriť nanovo - konkrétny hráč nesmie nastúpiť za viac družstiev. Obratom potvrďte Váš záujem hrať v týchto podmienkach "Jarnú ligu" a následne by som urobil prípravné práce na rozbeh súťaže, s tým že počkáme na doznenie toho Omicronu a spustili by sme to. Predpokladám o 2 - 3 týždne - upresním.

 

Čakám na Vaše rýchle stanovisko - maximálne do 4.2.2022 a následne budem konať.

 

 

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web zdarma!Webnode