Zápis zo stretnutia vedúcich družstiev.

27.08.2021 20:32

Dňa 27.8.2021 o 16.00 hod. sa uskutočnila v Selciach schôdza vedúcich družstiev ObSTZ BB + BR. Záväzne sa prihlásilo do nového ročníka stolnotenisových súťaží 21 družstiev.

 

V úvode predseda ObSTZ privítal zúčastnených vedúcich družstiev /ospravedlnené družstvá - Kremnička, Ľubietová, Medzibrod, Lučatín, Braväcovo a Cobra/ , následne zhodnotil minulý ročník našich súťaží. Konštatoval, že za svoje aktívne pôsobenie takýto problematický a zrušený ročník nezažil a vyslovil prianie, aby sa podobné problémy už neopakovali. V ďalšom bode stretnutie vedúcich družstiev zvolilo nové zloženie STK – predseda Ing. Lacika, členovia Boris Slabej a Svetlík Daniel. Za administrátora pre „Pinec“ prípadne nový program zvolili Martina Litavského.

 

Ďalej sa stretnutie vedúcich družstiev zaoberalo organizáciou našich súťaží. Vzhľadom na to, že sa do našich súťaží prihlásilo 21 družstiev, predseda ObSTZ navrhol vytvoriť budúcu 5. ligu z 11 družstiev a 6. ligu z 10 družstiev. Počet družstiev bol uzavretý, s tým že vylosovanie súťaže sa spracuje do 11. septembra, tak aby bolo možné zahájiť naše súťaže v 37. týždni /sobota 18.IX/.

 

Bolo dohodnuté, že 5. ligu budú hrať nasledovné družstvá :

 

Podbrezová „B“

Selce „A“

Podlavice „C“

Ľubietová „A“

Brezno „C“

Lučatín „B“

Medzibrod „A“

Kremnička

Dubová „A“

Podkonice „B“

Braväcovo

 

6. ligu budú hrať

 

Ľubietová „B“

Lučatín „C“

Cobra

Selce „B“

Slovenská Ľupča „A“

Slovenská Ľupča „B“

Valaská

Selce „C“

Dubová „B“

Medzibrod „B“

 

Záväzný záujem o zaradenie do súťaže registrovaných družstiev prejavili tieto družstvá 5. ligy – Podbrezová „B“, Lučatín „B“, Ľubietavá „A“, Podlavice „C“ a  Podkonice „B“. Všetky družstvá odohrajú registrovanú súťaž v rámci našej 5. ligy. Vzájomné zápasy odohrajú iba registrovaní hráči.

 

V ďalšom bode predseda zhrnul základné pravidlá našich súťaží – termíny zápasov a ich uskutočnenie, nahlasovanie výsledkov, rebríčky, súpisky, prestupy, pravidlá pre postup a zostúpenie. Schôdza vedúcich družstiev potvrdila základné pravidlá i pre tento ročník našich súťaží identické s minuloročnými pravidlami.

 

Na schôdzke bol vyjadrený záujem usporiadať Majstrovstvá oblasti BB+BR v športovej hale v Dubovej v termíne, ktorý vyčlení KSTZ pre poriadanie Okresných majstrovstiev v rámci nášho kraja. Predseda ObSTZ podmienil organizáciu majstrovstiev možnosťou účasti na nich pre našich hráčov z vyšších súťaží.

 

V prípade komplikácií ohľadne ochorenia Covid 19 bola STK zmocnená urobiť nutné úpravy v schválenom termínovom kalendári, prípadne urobiť i zmeny v organizácii súťažných zápasov.

 

 

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web zdarma!Webnode