Zápis zo stretnutia vedúcich družstiev.

26.08.2022 18:51

Dňa 26.8.2022 o 16.00 hod. sa uskutočnila v Selciach schôdza vedúcich družstiev ObSTZ BB + BR. Záväzne sa prihlásilo do nového ročníka stolnotenisových súťaží 21 družstiev.

 

V úvode predseda ObSTZ privítal zúčastnených vedúcich družstiev /ospravedlnené družstvá – Cobra a Valaská/ a privítal zástupcu nového družstva – Zúrivé čivavy BB, následne zhodnotil minulý ročník našich súťaží. Konštatoval, že za svoje aktívne pôsobenie takéto problematické 2 ročníky nemal a vyslovil prianie, aby sa podobné problémy už neopakovali. V ďalšom bode stretnutie vedúcich družstiev potvrdilo zloženie STK – predseda Ing. Lacika, členovia Boris Slabej a Svetlík Daniel. Na návrh predsedu schôdza rozhodla, že nebudeme pokračovať vo zverejňovaní výsledkov na serveri „webnode“ a tento ročník budeme využívať „Pinec“. Spojíme sa s Paľom Chromekom a v spolupráci s Dušanom Lacikom zabezpečíme úvodné práce pre možnosť využívať „Pinec“ v plnom rozsahu pre naše potreby.

 

Ďalej sa stretnutie vedúcich družstiev zaoberalo organizáciou našich súťaží. Vzhľadom na to, že sa do našich súťaží prihlásilo 21 družstiev, schôdza rozhodla, že budúcu 5. ligu vytvorí 10 družstiev a 6. ligu 11 družstiev. Počet družstiev bol uzavretý, s tým že vylosovanie súťaže sa spracuje do 10. septembra, tak aby bolo možné zahájiť naše súťaže v 37. týždni /sobota 17.IX/.

 

Bolo dohodnuté, že 5. ligu budú hrať nasledovné družstvá :

 

Podbrezová

Ľubietová „A“

Brezno „C“

Selce „A“

Podlavice „C“

Lučatín „B“

Dubová „A“

Medzibrod „A“

Kremnička

Ľubietová „B“

 

6. ligu budú hrať

 

Braväcovo

Medzibrod „B“

Selce „B“

Cobra

Lučatín „C“

Dubová „B“

Valaská

Slovenská Ľupča „A“

Slovenská Ľupča „B“

Selce „C“

Zúrivé čivavy BB

 

Záväzný záujem o zaradenie do súťaže registrovaných družstiev prejavili tieto družstvá 5. ligy – Podbrezová, Lučatín „B“, Ľubietavá „A“ a Podlavice „C“. Všetky družstvá odohrajú registrovanú súťaž v rámci našej 5. ligy. Vzájomné zápasy odohrajú iba registrovaní hráči.

 

V ďalšom bode predseda zhrnul základné pravidlá našich súťaží – termíny zápasov a ich uskutočnenie, nahlasovanie výsledkov, rebríčky, súpisky, prestupy, pravidlá pre postup a zostúpenie. Schôdza vedúcich družstiev potvrdila základné pravidlá i pre tento ročník našich súťaží identické s minuloročnými pravidlami.

 

V prípade komplikácií ohľadne ochorenia Covid 19 bola STK zmocnená urobiť nutné úpravy v schválenom termínovom kalendári, prípadne urobiť i zmeny v organizácii súťažných zápasov.


 

 

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web zdarma!Webnode