Pozvánka na stretnutie vedúcich družstiev.

02.08.2019 21:20

Pozývam zástupcov všetkých stolnotenisových klubov z regiónu BB + BR na stretnutie k príprave zahájenia ročníka 2019/20 pre 5. a 6. ligu našej oblasti na 30. augusta o 16.00 hod./piatok/ do Seliec /horná krčma nad kostolom – ako minulý rok/.

 

Podľa celkového počtu prihlásených družstiev do našich súťaží, na tomto stretnutí rozhodneme o spôsobe ich vytvorenia a i o ich obsadení. Moja predstava je, že sa nám podarí znovu naplniť naše súťaže ideálne s 24 družstvami /12 + 12/, ak bude počet prihlásených družstviev iný, na tomto stretnutí zvolíme konečný model našich súťaží.

 

Právo štartovať v 5. lige majú tieto družstvá :

 

Podbrezová-Dubová B

Riečka

Selce A

Lučatín B

Ľubietová

Podlavice B

Podkonice C

Brezno C

Medzibrod A

Predajná B

Kremnička

Malachov – víťaz 6. ligy

Prípadní náhradníci :V prípade, že vypadne niektoré vyššie uvedené družstvo, alebo sa rozhodneme pre iný model súťaže, potom do úvahy prichádzajú ostatné družstvá z 6. ligy a vypadávajúce družstvo z 5. ligy Cobra, ktoré majú záujem o našu vyššiu ligu. Prednosť majú družstvá, ktoré sa umiestnili vyššie v konečnej tabuľke v minulom súťažnom ročníku.

Opätovne navrhujem na stretnutí prejednávať nasledovné body :

- vyhodnotenie minulého ročníka našich súťaží

- voľba vedenia ObSTZ BB+BR

- zopakovanie základných pravidiel našich súťaží – termíny zápasov a ich uskutočnenie, nahlasovanie výsledkov, rebríčky, súpisky, prestupy, pravidlá pre postup a zostúpenie

- organizácia našich súťaží pre tento ročník

- hodnotenie jednotlivcov pre tento ročník

- rôzne

 

Pre dobrú prípravu tohto ročníka našich súťaží Vás tento raz žiadam o predbežnú informáciu v termíne do 23. 8. 2019 na moju adresu – lacikad@chello.sk, obzvlášť pre družstvá kde máte jasno, že sa mení Vaše zastúpenie v našich súťažiach /väčší počet družstiev, prípadne menej družstiev/.

 

Podľa mojich informácií od p. Olivera Kovácsa i zo zápisu z Konferencie KSTZ je jasný zámer pre budúcu sezónu 2020/21 zriadiť v našom kraji 2 5. ligy pod gesciou KSTZ. Uvažuje sa, že náš ObSTZ by dodal do novej súťaže 6 najúspešnejších družstiev z tohoročnej 5. ligy /2019/20/, samozrejme je podmienka, že všetci hráči daných družstiev sú registrovaní.

 

Účasť každého zástupcu družstva na stretnutí je veľmi dôležitá, nič nie je rozhodnuté, všetky zásadné rozhodnutia urobíme na tomto stretnutí a budú platné pre celý ročník 2019 - 20.

 

Žiadam vedúcich družstiev, ktorí sa zo závažných dôvodov nemôžu zúčastniť tohoto stretnutia, aby mi zavolali na mobil – 0907 157 791, kde by sme záväzne dohodli podrobnosti okolo štartu ich družstiev v tomto súťažnom ročníku.

Súbory na stiahnutie : Pozvánka.doc (13312)
Prihláška.doc (15872)
Súpiska.doc (24064)
zápis.doc (46592)

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webu zdarmaWebnode