Pozvánka na stretnutie vedúcich družstiev.

03.08.2020 20:46

Pozývam zástupcov všetkých stolnotenisových klubov z regiónu BB + BR na stretnutie k príprave zahájenia ročníka 2020/21 pre 5. a 6. ligu našej oblasti na 28. augusta o 16.00 hod./piatok/ do Seliec /dolná krčma pri nákupnom stredisku – tú hornú, kde sme boli minulý rok zavreli .../.

 

Podľa celkového počtu prihlásených družstiev do našich súťaží, na tomto stretnutí rozhodneme o spôsobe ich vytvorenia a i o ich obsadení.

 

Právo štartovať v 5. lige majú tieto družstvá :

 

Podbrezová-Dubová A

Predajná

Selce A

Podlavice B

Ľubietová A

Brezno C

Lučatín B

Medzibrod

Kremnička

Podlavice C – víťaz 6. ligy

 

Družstvo Podkonice B, ktoré bolo posledné v nedohranej 4. lige.

 

Prípadní náhradníci :

V prípade, že vypadne niektoré vyššie uvedené družstvo, alebo sa rozhodneme pre iný model súťaže, potom do úvahy prichádzajú ostatné družstvá z 6. ligy a vypadávajúce družstvo z 5. ligy Braväcovo, ktoré majú záujem o našu vyššiu ligu. Prednosť majú družstvá, ktoré sa umiestnili vyššie v konečnej tabuľke v minulom súťažnom ročníku.

Opätovne navrhujem na stretnutí prejednávať nasledovné body :

- vyhodnotenie minulého ročníka našich súťaží

- voľba vedenia ObSTZ BB+BR

- zopakovanie základných pravidiel našich súťaží – termíny zápasov a ich uskutočnenie, nahlasovanie výsledkov, rebríčky, súpisky, prestupy, pravidlá pre postup a zostúpenie

- organizácia našich súťaží pre tento ročník

- hodnotenie jednotlivcov pre tento ročník

- rôzne

 

Pre dobrú prípravu tohto ročníka našich súťaží Vás tento raz žiadam o predbežnú informáciu v termíne do 21. 8. 2020 na moju adresu – lacikad@chello.sk, obzvlášť pre družstvá kde máte jasno, že sa mení Vaše zastúpenie v našich súťažiach /väčší počet družstiev, prípadne menej družstiev/.

Účasť každého zástupcu družstva na stretnutí je veľmi dôležitá, nič nie je rozhodnuté, všetky zásadné rozhodnutia urobíme na tomto stretnutí a budú platné pre celý ročník 2019 - 20.

Žiadam vedúcich družstiev, ktorí sa zo závažných dôvodov nemôžu zúčastniť tohoto stretnutia, aby mi zavolali na mobil – 0907 157 791, kde by sme záväzne dohodli podrobnosti okolo štartu ich družstiev v tomto súťažnom ročníku.

Na stiahnutie : Pozvánka.doc (12800)
Prihláška.doc (16384)
Súpiska.doc (24576)
zápis.doc (47104)

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webu zdarmaWebnode