Zápis zo stretnutia vedúcich družstiev.

28.08.2020 18:26

Dňa 28.8.2020 o 16.00 hod. sa uskutočnila v Selciach schôdza vedúcich družstiev ObSTZ BB + BR. Záväzne sa prihlásilo do nového ročníka stolnotenisových súťaží 24 družstiev.

 

V úvode predseda ObSTZ privítal zúčastnených vedúcich družstiev /všetky družstvá okrem Braväcova - ospravedlnené, následne zhodnotil minulý ročník našich súťaží. V ďalšom bode stretnutie vedúcich družstiev potvrdilo zloženie STK – predseda Ing. Lacika, členovia Pavol Chromek a Boris Slabej.

 

Ďalej sa stretnutie vedúcich družstiev zaoberalo organizáciou našich súťaží. Vzhľadom na to, že sa do našich súťaží prihlásilo 24 družstiev, predseda ObSTZ navrhol vytvoriť budúcu 5. ligu z 12 družstiev a 6. ligu tak isto z 12 družstiev. Podmienečne prejavili záujem ešte družstvá Lučatín D, Cobra B a Selce D. V priebehu budúceho týždňa sa musia záväzne vyjadriť, s tým že pokiaľ bude záujem rozšírime 6. ligu o 2 družstvá.

 

Bolo dohodnuté, že 5. ligu budú hrať nasledovné družstvá :

 

Podbrezová „B“

Predajná

Selce „A“

Podlavice „C“

Ľubietová „A“

Brezno „C“

Lučatín „B“

Medzibrod „A“

Kremnička

Dubová „A“

Podkonice „B“

Braväcovo

 

6. ligu budú hrať

 

Podlavice „D“

Ľubietová „B“

Lučatín „C“

Cobra

Selce „B“

Slovenská Ľupča „A“

Slovenská Ľupča „B“

Valaská

Selce „C“

Dubová „B“

Brezno „D“

Medzibrod „B“

 

Záväzný záujem o zaradenie do súťaže registrovaných družstiev prejavili tieto družstvá 5. ligy – Podbrezová „B“, Lučatín „B“, Ľubietavá „A“, Podlavice „C“ a  Podkonice „B“. Všetky družstvá odohrajú registrovanú súťaž v rámci našej 5. ligy

 

V ďalšom bode predseda zhrnul základné pravidlá našich súťaží – termíny zápasov a ich uskutočnenie, nahlasovanie výsledkov, rebríčky, súpisky, prestupy, pravidlá pre postup a zostúpenie. Schôdza vedúcich družstiev potvrdila základné pravidlá i pre tento ročník našich súťaží identické s minuloročnými pravidlami.

 

Vzhľadom na to, že hráme súťaž s 12 družstvami, bolo dohodnuté, že tento ročník začneme už 26. septembra, v týždni so sviatkom zosnulých bude voľno a posledné kolo v tomto ročníku odohráme 5. decembra. Termín 12. decembra je rezervovaný pre Vianočný turnaj v Selciach. Po Novom roku začneme súťaž 9. januára, 16. január je voľno pre majstrovstvá našej oblasti v Dubovej, v týždni 5. apríla pre Veľkú noc bude voľno a ukončená bude 10. apríla.

 

V prípade komplikácií ohľadne ochorenia Covid 19 bola STK zmocnená urobiť nutné úpravy v schválenom termínovom kalendári.

 

 

 

 

© 2010 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webu zdarmaWebnode